ELDES – Pitbull Alarm PRO 3G

Pitbull Alarm PRO 3G

Unikaalne turvalahendus liikumisanduri korpuses. Töötab eraldiseisva seadmena või kuni 16 juhtmevaba seadmega sissetungisignalisatsioonipaneelina. Pitbull Alarm PRO pakub kiiret paigaldamist ja seadistamist. Lisaks toetab see kõiki IP-kaamerate mudeleid, mis annab võimaluse kasutada videot ja turvalisust ühes ELDES’e turvarakenduses!

Lihtne ja paindlik paigaldus

Pitbull Alarm PRO on väga lihtne paigaldada – see ei vaja juhtmestikku. Intuitiivne ELDES Utility muudab konfigureerimise veelgi kiiremaks, võimaldades lisada juhtmevabasid tarvikuid ühe klõpsuga. Kogu süsteemi saab täielikult paigaldada vähem kui 30 minutiga!

Ülim juhtmevaba tehnoloogia

ELDES-i uuenduslik juhtmevaba tehnoloogia võimaldab avatud aladel muljetavaldavat ulatust kuni 3 km. Paksud seinad ja mitme kaupluse kinnistud ei ole enam takistuseks, mistõttu on süsteemi paigaldamine eluruumidesse ja kauplustesse töökindel ja vaevatu.

Parim kaitse sissetungijate eest

Pitbull Alarm PRO teavitab koheselt turvafirmat ja koduomanikku juhul, kui: teie ruumidesse tungivad kutsumata külalised; elektrikatkestus (varuaku töötab kuni 24 h); või murdvaras üritab traadita ühenduse signaali blokeerida. Häirepaneel kasutab krüpteeritud kahepoolset sidet 868 MHz sagedusel.

Lihtne ühendus seirejaamaga

Ühendage Pitbull Alarm PRO hõlpsalt peaaegu iga seirejaamaga, kasutades tasuta EGR100 tarkvara. See toetab 5 peamist protokolli (SIA IP, Kronos, Kortex SMS, EGR100 ja Contact ID). Häire korral teavitatakse koheselt turvafirmat ja kasutajat, et kaitsta vara sissemurdmiskatsete eest.

Täielik koduvalve ELDES-iga

Pitbull Alarm PRO toetab kõiki juhtmevabasid tarvikuid: tulekahju-, üleujutuskaitse, ukse/akna kontaktid, liikumisandurid, mitu sireeni ja palju muud. Loo kõige turvalisem turvalahendus!

 

 

 

Turvasüsteemi juhtimise erinevad viisid

Turvasüsteemi saavad juhtida kõik, alates noortest kuni eakate inimesteni. Pakume intuitiivset mobiilirakendust, erinevaid klaviatuure, klahvistikku või lihtsalt SMS-i/kõnesid.

Erakordne videoseire

Laiendage ELDES turvasüsteemi, ühendades mis tahes teie valitud RTSP IP-kaamera. Konkreetse kaubamärgi puhul pole piiranguid – valige see, mis teile kõige rohkem meeldib. Kodus on võimalus lisada nii palju kaameraid kui soovid, et oleks veelgi turvalisem. Sul võib olla nii palju kaameraid, kui süda ihkab, olenemata kinnisvara suurusest või tüübist – olgu selleks väike korter, suur maja või väike äripind.

Vaata e-poodi >>>